Dissabte a les pistes del C.T Mollerussa a les 15:00 h els nostres petits representants van disputar la sisena jornada de la Lliga Catalana en categoria Benjamí Masculí contra els jugadors del C.T Mollerussa.

De número 1 va jugar Guillem Marín. Tot i trobar-se un jugador més gran físicament i d’edat que es diu David Galvez, no va donar cap punt per perdut i va lluitar fins l’últim moment. Cal destacar que els punts eren molt llargs. Resultat final per el jugador del Mollerussa, 3/6 4/6.

De número 2 va jugar Roger Alisson, on es va trobar un contrincant també més gran d’edat que ell, Jan Garrofé. El Roger tot i perdre el partit no li va posar gens fàcil al jugador del Mollerussa, resultat final 4/6 5/7.

De número 3, va jugar Xevi Almolda, que es va trobar un contrincant que li passava més de dos caps d’alçada, de nom Pol Pujol. Tot i perdre el primer set el jugador del Reus Monterols va fer una gran remuntada i va estar a punt de endur-se la victòria. Resultat final pel jugador del Mollerussa 1/6 7/5 10/7.

De número 4 va jugar Fernando López. Era el seu primer partit de campionat per equips i se´l va notar una mica nerviós, on es va trobar un contrincant amb molta experiència que es diu Xavier Maimo i això es va notar dins la pista, resultat final pel jugador del Mollerussa 2/6 1/6.

I per acabar la jornada van disputar el dobles. Van jugar Marín-Alisson contra Garrofé-Maimó, on es van endur l’únic punt de la jornada els jugadors del Reus Monterols, resultat final del partit 7/5 6/3.

Resultat final de la jornada, Mollerussa 4 – Reus Monterols 1