Del 5 al 8 de maig, el Club Tennis Reus Monterols  acollirà la segona edició del torneig de pàdel Oliva Motor BMW Pàdel Grand Tour que forma part del circuit BMW Pàdel Grand Tour 2016, un dels més prestigiosos circuits de pàdel a nivell nacional.

Es tracta d’un circuit no professional a nivell amateur que aquest any està composat per 22 proves en total, i que es jugarà en diferents ciutats del territori espanyol. El circuit finalitzarà amb un Màster final que es celebrarà del 4 al 6 de novembre al prestigiós Reserva de Higuerón (Málaga) i que acollirà els guanyadors de cadascuna de les proves en la categoria BMW.

Cadascuna de les proves consta de tres categories masculines (BMW, primera i segona) i tres categories femenines (BMW, primera i segona). En totes elles existirà quadre principal i quadre de consolació amb premis per a tots els guanyadors

El diumenge dia 8 de maig es jugarà la final de totes les categories i d’ambdós quadres, amb la presència dels jugadors professionals World Pàdel Tour Gaby Reca i Fede Quiles, que impartiran un clínic magistral i faran una exhibició.

Consulta aquí tota la informació del torneig i inscriu-te on-line.