El passat dissabte 14 de novembre, a les instal·lacions del Club Tennis Calafell, les jugadores del cadet femení, Marta López, Claudia Picón i Sandra Pérez van jugar el primer partit de la temporada del cadet femení.

Per part del Monterols van jugar com a número 1 Marta López, com a número 2 Claudia Picón i com a número 3 Sandra Perez. En el primer partit Marta López vs Natalia Soriano, la nostra jugadora Marta López va fer un gran partit tot i que la jugadora del Calafell mantenia molt la pilota. Resultat 6-3 /6-3.

Com a número 2, Claudia Picón va jugar davant de Sara Canadell on la nostra jugadora va fer molt bon partit i va guanyar per 6-3 /6-0. Com a número 3, Sandra Pérez va guanyar amb un resultat molt còmode davant de Edurne. Resultat 6-0 /6-1.

Com a últim partit es va jugar un dobles on per part del Monterols van jugar Sandra Pérez i Claudia Picón davant de Tània Pescuezo i Natalia Soriano. El partit va ser molt bonic on es van veure tot tipus de punts. Resultat final victòria per el Monterols per 5-7 / 6-1 /10-4.

Cal destacar el bon comportament de les jugadores i les ganes de competir!