Aquest dissabte 17 de març s’ha jugat la segona ronda del quadre de la fase prèvia del torneig internacional de tennis ITF Future Autolica Mercedes Benz que s’està disputant a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

 

En la jornada d’avui s’han pogut veure partits de molta qualitat on els principals caps de sèrie han guanyat als seus respectius adversaris i es mantenen en el quadres de classificació per entrar a la fase final. Alguns resultats han estat J. Canas, cap de sèrie número 3, ha guanyat per 6-4 6-3 a O. Traviesa. A.Exposito ha vençut N. Cavalheiro per 6-3 6-1.

 

Cal destacar la participació dels jugadors que representen al Club Tennis Reus Monterols. Albert Arnau va guanyar 6-1 6-4 a Jose Roda, mentre que J. Garcia va perdre a primera ronda contra D.Querol per 6-3 6-0 i A. Lavado no va poder superar a S. Radchenko contra qui va perdre 6-3 6-1.

 

Demà diumenge a partir de les 9 del matí es continuarà amb la fase classificatòria que donarà resultat als 32 jugadors que s’enfrontaran a la tercera ronda.

 

Pel que s’està veient fins ara, el Torneig Internacional de tennis ITF Futures Autolica Mercedes Benz del Monterols està tenint molt bon nivell de tennis i partits molt interessants.

 

El club restarà obert a tothom qui vulgui venir a veure els partits del torneig.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.