Bona victòria del nostre equip infantil femení B contra el sempre incòmoda C.E. Constantí. El nostre equip va estar format per:

Marta Prats 6/3 1/6 10/5.  Victòria molt treballada de la Marta que davant tenia una jugadora  molt incòmoda que alternava amb facilitat joc  d’atac amb joc defensiu. Malgrat no jugar del tot bé, no va caure en el desànim i es va poder endur el partit gràcies al treball, ofici i perseverança.

2)Anika Stevovska 6/3 6/1. Bon debut de l’Anika que després d’un inici de partit igualat, a la que es va posar per davant en el marcador es va treure els nervis del debut i ja va jugar amb més confiança.

3) Verònika Stevovska 6/1 6/0. Victòria fàcil de la Verònika que de seguida va veure que era superior a la rival amb molta més tècnica i experiència; en cap moment es va confiar i va posar la velocitat de creuer.

En el punt de dobles la Marta va cedir la plaça perquè poguessin formar parella les dues bessones; era el primer cop que jugaven un partit de dobles i la victòria no va ser possible per l’experiència de la parella rival, malgrat tot, van fer un partit on van anar de menys a més, així ho demostra el resultat final de 0/6 4/6.

Enhorabona a l’equip