Diumenge passat es van realitzar les finals del Head del Club Tennis Salou amb una excelent representació de jugadors del nostre Club en les categories benjamí femení, benjamí masculí, aleví masculí, infantil femení i cadet femení. En la categoria benjamí femení, Violeta Angullo va jugar la final on va perdre per un ajustat 6/4 6/4 contra la jugadora Rut Aliagas.

A la categoria benjamí masculí Samuel Ballfour es va proclamar campió imposant el seu gran joc per un contundent 6/0 6/0 contra el jugador Guillem Pluvinet del club de tennis Tarragona. 

A la categoria aleví masculí Josep Freixas es va imposar en la final al també jugador del tennis Tarragona per un doble 6/2. 

Leire Fernandez no va poder portar-se el titol al perdre contra la jugadora del tennis Tarragona Anna Domingo encara que el 1er set el va guanyar per un 6/0 no va saber mantenir aquest gran nivell i l’Anna va començar a jugar millor per al final gunyar a la nostra jugadora per 6/3 i 7/6.

A la categoria cadet femení Nuria Salvat va protoganitzar una final molt disputada on va perdre per un ajustat 6/7 6/2 6/3 contra la jugadora del tennis Tarragona Julia Aliseda.

A la categoria cadet masculí Aleix Molas va demostrar el seu bon estat de forma i es va proclamar campió al guanyar a la final al jugador de Flix Pol Candela a tres sets, 4/6 6/4 6/2.

Aquest cap de setmana falta per jugar final del infantil masculí el nostre jugador Arnau Miralles contra Pol del Castillo, ànims.