Aquest cap de setmana es van disputar les finals del torneig del Circuit Head a les pistes del Gimnástic Club de Tennis amb una exitosa participació dels jugadors del Monterols. Fins a 9 jugadors del Monterols van disputar les finals.

En la categoria benjamí femení, dos representants del Club van arribar a la final. Es tracta de Violeta Angullo que va guanyar a Julia Martín per un doble 6-0.

En benjamí masculí també la van disputar dos jugadors del Monterols, Samuel Ballfour va guanyar a Marcel Miralles per 6/3 6/2.

En aleví femení, Aina Miralles es va proclamar campiona guanyant a la jugadora de Zaragoza, Laura Aparicio en un partit disputat en el que l’Aina va acabar guanyant al tercer set, 2/6 7/5 6/4.

En aleví masculí es va repetir una altra final entre dos jugadors del Monterols, Josep Freixas va guanyar a Alex Zeppa per 6/1 6/2.

Arnau Miralles va disputar la final del quadre infantil, no va poder fer-se amb la victòria i va perdre contra Pol del Castillo en tres sets, 6/4 0/6 6/3.

Per últim el jugador, Aleix Moles de la categoria cadet no va poder aixecar el triomf al perdre contra Eduard Palacios a tres sets, 6/0 1/6 6/4.