Aquest cap de setmana es van disputar les finals del torneig del Circuit Juvenil de Tarragona a les pistes del Gimnastic Club de tennis amb una alta representació dels jugadors del Reus Monterols.

En la categoria benjamí va arribar a la final femenina Suarine Garcia que va perdre contra la jugadora Adriana Pujol per 4/1 4/2 i en la categoria masculina, Arnau Escrivà es va proclamar campió guanyant a la final a Joan Vallespí per 4/2 4/1.

Al quadre 2 benjamí, tan al femení com al masculí es van proclamar campions dos jugadors del monterols, Biel Martí guanyant a la final per 4/0 4/1 i Ivet Balaguer per 4/1 4/2.

En la categoria Aleví també es va arribar a la final tan femení com masculí. Marcel Miralles va perdre a tres sets contra Genís Ribas per 4/6 6/1 10/3 i Lucia Perez Hruba va perdre contra Anne Rosell per 6/1 7/5.

Alex Zeppa es va proclamar sotcampió de la categoria Infantil Masculí perdent a la final contra Josep Freixas per 6/3 7/5.

En la categoria de dobles tambè vam tenir representació del Monterols.

En el quadre Infantil Masculí, Jordi Santillana i Nacho Rojas es van proclamar campions guananyant a la final a Dominguez – Lluesma per 10/7 del super tiebreak del tercer set. En Infantil Femení, Aina Miralles i Carla Lopez estan a la final, no es va poder disputar perque es va ajornar. En Cadet Masculí, Biel Jardi fent parella amb N.Muñoz es van proclamar campions guanyant a la final per 6/1 7/6.

 

Galeria d’imatges