Aquest cap de setmana va estar carregat de competicions en les que van participar els alumnes del grup de tecnificació. Va finalitzar el Provincial júnior, va començat el Catalunya aleví i es va jugar el Head al CT Salou.

Provincial per equips júnior

Aquest cap de setmana ha finalitzat el Campionat Provincial per equips júnior amb dues victories dels nostres equips. D’una banda, l’equip masculí va guanyar al Gimnàstic tennis per 6-1. Els components de l’equip: Alex Castellanos, Adrià Fochs, Arnau Santillana, Xavier Capdevila i Adrià Salido.
D’altra banda, l’equip femení va guanyar al Gimnàstic tennis per 4-0 amb les següents jugadores: Claudia Solè, Nuria Salvat, Anastasia Baranova i Laia Marin.

Campionat de Catalunya Aleví

Aquest cap de setmana va començar el Catalunya aleví per equips. El Club Tennis Reus Monterols hi participa amb dos equips que estan a les categories masculina i femenina d’or. Tots dos van acabar amb victoria superant adversaris de gran nivell.

L’equip femení va guanyar a les pistes del Club de Tennis Sabadell per 3-1 amb les següents jugadores: Leire Fernandez, Carlota Arrivas, Carla Lopez i Maria Dominguez, mentre que l’equip masculí va haver de resoldre l’eliminatòria als dobles contra el Club de Tennis Girona, amb uns enfrontaments molt disputats per acabar guanyant per 4-3. L’equip el formen, Josep Freixas, Adrià Borrallo, Nil Vidal, Adan Pares i Joan Mariné…

Circuit Head CT Salou

Èxit dels jugadors del Tennis Monterols a les finals del Circuit Head organitzat al Club de Tennis Salou. Sis jugadors del Club van disputar les finals al tennis Salou:

  • En la categoria Benjamí Masculí, Arnau Valls es va proclamar campió guanyant Adrià Bernat del Tennis Tarragona per 6/0 6/1.
  • En la categoria Aleví Masculí, Josep Freixas va guanyar la final a Mario Monclús del Tennis Closa de Benicarló per 6/2 6/3.
  • En la categoria Infantil Femení, Leire Fernandez va perdre la final contra Joana Miralles del Tennis Closa per un ajustat 1/6 6/1 6/2.
  • En la categoria Cadet Femení, Claudia Solè va perdre la final contra Mireia Perez del Tennis Closa per 6/2 6/2.
  • Alex Castellanos i Sergi Roviralta van disputar la final cadet masculí amb un partit molt disputat on es va proclamar campió Alex per 6/3 6/7 6/3.