Han guanyat a les finals a Chemo Domènech i Ferran Barceló, per 6/7, 6/4 i 5/7, i a Laura De Lamo i Ester Puntes, per 6/2 6/0

Albert Freixas i Cristóbal Ramírez, a Primera masculina, i Laura Casanova i Andrea Jover, en Primera femenina, s’han proclamat guanyadors a les finals del torneig Bronze de pàdel disputat al Club durant la setmana passada i que va finalitzar diumenge a migdia.

La parella Freixas-Ramírez s’ha imposat a la final contra Chemo Domènech i Ferran Barceló per 6/7, 6/4 i 5/7, en un disputadíssim partit que ha estat la delícia dels aficionats i s’ha allargat dues hores llargues. És el primer triomf per Freixas i Ramírez com a parella en el partit que, per la seva part suposava la quarta final consecutiva per Barceló.

A semifinals, Freixas i Ramírez (caps de sèrie número 3) havien superat per 6/4 i 6/4 a Gerard i Ton Boquet (que van eliminar a quarts als principals favorits, Alex Casas i Albet Viñas); mentres que Domènech i Barceló (4) havien derrotat a Javier Gauna i German Perea (2) per 6/7, 6/2, 4/6.

A primera femenina, Casanova i Jover han doblegat amb més facilitat a Laura De Lamos i Ester Puntes per 6/2 i 6/0, per anpuntar-se una nova victòria aquesta temporada al circuit provincial Bronze. Les guanyadores (caps de sèrie número 2) havien vençut a semis a Carlota García i Ainara Pozuelo (4) per 6/3 i 6/1, mentres que De Lamo i Puntes (3) van guanyar a Arantxa Alejandre i Graciela Ferré (principals favorites) per 7/5 i 6/4.

A tercera masculina van resultar vencedors Pedro Manuel Rodríguez i Jordi Ciruelos (7/5 i 6/4 contra Roman Rodríguez i Oriol Biete); i a quarta, Jaume Budesca i Francisco Garcia Del Olmo (6/0 i 6/0 contra Artur Basora i Sergio Jiménez).

 

Galeria d’imatges