Dissabte 5 d’abril a les 10.30 h a les instal.lacions del Club Natació Lleida a les pistes de green set, l’equip absolut femení del Club Tennis Reus Monterols va jugar la penúltima ronda del campionat comarcal per equips.

Les nostres jugadores tot i anant primeres en la classificació, aquest cop no van poder superar a les jugadores del Natació Lleida perdent per 3-1.
De número 1 Mercedes Moreno, li va costar moltíssim adaptar-se a la rapidesa que li venia la bola degut al tipus de pista, per això no va poder fer res contra Teresa Pladevall amb qui va perdre per 6/1 6/2. De número 2, Núria Sariñena no va comensar molt bé el partit però li va costar adaptar-se a la pista i al joc de la seva rival, i en el segon set li va cambiar totalment el joc on li tirava boles al fons de la pista al seu revés i quan li quedaven curtes atacava la bola, resultat final a favor nostre per 1/6 6/4 10/6. De número 3, la capitana del equip Marga Jové, va jugar contra Lorena Rovillón, tot i anant molt igualats els punts, sobretot en el primer set, finalment es decantaven cap a la jugadora del Natació Lleida, resultat final 6/4 6/2.

El dobles Nuria Sariñena i Marga Jové no van poder fer res contra la superioritat doblista de les jugadores de Lleida Pladevall –Rovillón, resultat final 6/1 6/2.