Diumenge 22 de febrer a les 15:30 a les instal.lacions del Club Natació Lleida en pistes de green set, es va jugar la setena jornada del Campionat Comarcal per equips en categoria Absolut femení.

Va ser una jornada llarga i molt intensa ja que la el.liminatòria es va acabar tot i començant en tres pistes a les set de la tarda
Representant al nostre club, de número u Claudia Solé no va poder fer res per guanyar el seu partit contra Natalia Bey, on va perdre per 6/1 6/2.
De número dos, Núria Sariñena va jugar contra Thaïs Gabriel, un partit amb molts alts i baixos, que finalment va caure a mans de la jugadora del Natació Lleida per 6/4 1/6 12/10.

De tres, Marga Jové no va tenir cap mena de complicació per guanyar el partit contra Blau Hellin, per 6/0 6/0. I finalment el dobles les nostres jugadores Claudia Solé i Núria Salvat van fer tot el que van poder per aconseguir el segon punt per el nostre equip, amb un igualadissim partit contra Natalia Bey i Thaïs Gabriel, finalment van guanyar les jugadores de Lleida per 7/6 7/6. Resultat final per el Natació Lleida 3-1.