Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya Infantil per equips, amb una participació de tres equips del Monterols; dos femenins i un masculí.

L’equip masculí, format per Roger Moreno, Alejandro Marco, Guillem Marin, David Veloso i Roger Alesson es va enfrontar contra el Club Atlètic Terrassa, el 4t favorit.
Tot i demostrar un gran nivell i quedar als individuals 2/3 forçant així l’eliminatòria als dobles, no va poder ser i van cedir l’enfrontament.

L’equip femení, format per Marta Català, Salma Balfour, Laia Gavaldà, Aran Font i Núria Bonet, va guanyar dissabte contra el Club de Tennis Girona per 3/1, acabant l’eliminatòria amb un partit molt emocionant on la nostra jugadora Marta va remuntar 5 punts de partit per, al final, aconseguir la victòria.

Diumenge, el mateix equip va jugar contra les cap de sèrie Número 1, el Club de Tennis Sabadell. Espectacular eliminatòria on el nostre equip va guanyar dos individuals i van forçar el dobles on les favorites, el Sabadell, es van emportar la victòria.

L’equip femení B format per Alba Soler, Marta Prats, Noa Reyes i Erica Hellín, van guanyar al club de tennis Tarragona B per 4/0.

ENHORABONA A TOTS/ES