Desprès de dos mesos disputant el Campionat d’Espanya absolut per equips categoria B, aquest passat diumenge a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols es va jugar la última ronda de promoció per pujar de categoria contra el Club Nàutic de Tenerife.

Els nostres jugadors: Alex Castellanos, Albert Freixas, Raúl Moreno, Oscar Gavaldà, Jacobo Moreno, Sergi Padilla, David Jimenez i Adrià Fochs van protoganitzar un jornada de bon tennis i emoció fins al final per poder aconseguir la victoria que els va donar l’ascens de categoria.

Jacobo i Oscar van realitzar els partits més ràpids, que van guanyar en una hora. Alex Castellanos no va poder amb el número 1 canari i va perdre 6/3 7/5, Raúl va guanyar per 7/5 7/5 remuntant un 5-1 en contra al 1er set. Aquest partit va tenir el recolzament de tot el públic una mica crispat perquè el jugador canari no acceptava que els seguidors locals animéssin al seu jugador.

Per finalitzar la jornada quan tot semblava que s’aniria als dobles, Albert Freixas va fer l’eroica i va remuntar un 5-1 en contra al 3er set i va poder tancar el partit per 7/6 a favor i així donar l’eliminatoria a l’equip del Monterols. L’altra protagonista va ser el públic, hi va haver molta afluència i amb ganes d’animar als seus jugadors, no es recorda altra jornada així.

Desde el club s’agraeix el recolzament del públic i es dona l’enhorabona al grup de jugadors que ho donen tot eliminatòria rera eliminatòria.