Arribem a divendres i repassem el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, que es presenta molt interessant pels equips del Club Tennis Reus Monterols que disputen campionats. Cal destacar-ne els següents:

En primer lloc, l’equip júnior femení disputarà la final del Campionat de Catalunya de tennis en categoria argent contra l’equip del Cercle Sabadellès. Les jugadores del Monterols que integren l’equip: Violeta Angullo, Julia Martí, Nerea Muñoz i Jnajna Maricic intentaran aconseguir el campionat a les nostres pistes el dissabte a les 9.30 h.

En segon lloc, l’equip benjamí femení jugarà dissabte a les 9.30 h, la final de la fase de consolació del campionat de Catalunya contra el Club de Tennis Manresa a les pistes del Monterols. L’equip està format per les jugadores Claudia Solè, Nuria Salvat, Sandra Ginés i Leire Fernandez.

En tercer lloc, l’equip absolut masculí disputarà la final provincial contra el Club Tennis Tarrragona aquest diumenge a les 9h a les pistes del Monterols. Els jugadors que intentaran aconseguir el títol són: Albert Freixas, Oscar Gavaldà, Raúl Moreno, Sergi Padilla i Pau Salsench.

Pel que fa als partits de fora de casa, trobem que es disputen aquest dissabte a les 17h a les pistes del Club Tennis Park, les finals del Campionat Provincial Benjamí on estan implicats dos dels nostres jugadors: Arnau Valls i Rut Aliagas.

Finalment, tambè es disputaran les finals de l’últim torneig del Circuit Head de tennis al Club Tennis Valls on estan implicats els següents jugadors a les finals de diferents categories: Lucía Pérez, Rut Aliagas, Arnau Valls, Angela Pérez, Núria Salvat i Alex Castellanos.

Així doncs, es preveu un cap de setmana molt intens per als nostres jugadors i equips. Esperem que els resultats els siguin favorables.

ânims i molta sort a tots!