Els jugadors Marcel Miralles, Sergi Bonet, Lucia Perez i Carla Muro disputaven el passat 12 d’octubre, la segona ronda de la fase final del Campionat del Circuit Nacional Marca organitzat a les pistes del Club Tennis Sánchez-Vicario.

El següent dia, 13 d’octubre, es disputaven els quarts de final amb la representació de quatre jugadors del Club

• El jugador Sergi Bonet va perdre vs Samuel Balfour per 6/2 6/0.
  • Lucia Perez no va poder contra la jugadora Mexicana Constanza Fernández realitzant un gran nivell i perdent amb un partit molt disputat 6/4 6/3.
  • Carla Muro va guanyar a la madrilenya Jimena Gómez per 6/3 6/2
  • Marcel Miralles va guanyar el seu partit contra el Japonès Abe Motohura per 6/1 6/0.

Així, Carla Muro i Marcel Miralles es van classificar per jugar a les semifinals del Circuit Nacional Marca.

Finalment, avui 14 d’octubre, s’han realitzat les semifinals del torneig on els nostres dos jugadors del GAR s’han classificat per disputar la final del Circuit demà 15 d’octubre.

I és que els dos s’han imposat als seus rivals demostrant el seu gran estat de forma on Marcel Miralles ha guanyat per 6/1 6/1 al jugador de la Genera Robert Washka i Carla Muro ha guanyat per 6/1 7/5 a la jugadora Anna Maye.