Reus, 1 de juny de 2020

 

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

En primer lloc us vull seguir transmetent en nom de la Junta Directiva i en el meu personal, el nostre agraïment a la vostra fidelitat i el continuat compromís que heu demostrat com a socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols i que en aquests darrers mesos que ens ha tocat viure amb una pandèmia i una crisi sanitària mai viscuda per cap de nosaltres, ha posat encara més de manifest la fortalesa del nostre Club. Una fidelitat i un compromís que es posa en valor quan apareixen situacions molt complicades com ha estat i segueix sent aquesta pandèmia i les conseqüències no únicament sanitàries sinó també econòmiques que comporta.

 

Des del tancament del Club el 14 de març ja us vaig anunciar que aquesta Junta Directiva faria tots els esforços que estaven al nostre abast per mantenir i assegurar la viabilitat del Club, tenint cura del manteniment diari i la seva vigilància per poder tornar a gaudir-lo amb plenes condicions i amb la màxima seguretat per totes i tots vosaltres i els nostres treballadors, quan les autoritats competents ho autoritzessin.

 

Aquest any, com bé sabeu, és el cinquantenari del nostre Club, el de tots i totes, i teníem programats molts actes per celebrar-ho i, on per damunt de tots ells, teníem una data per poder gaudir tots junts en una magnífica festa a Fira Reus. Prioritzant per damunt de tot la viabilitat del Club i la seguretat de tots nosaltres, i vistes les conseqüències tant econòmiques com socials que està comportant des del primer dia aquesta pandèmia, en Junta Directiva hem decidit suspendre les diverses celebracions del cinquantenari per aquest any i emplaçar-vos el 2021 per poder celebrar-ho com cal en el que serà el 50+1 del naixement del Club Tennis Reus Monterols. Desitjo que l’any vinent ho puguem gaudir tots plegats com el Club mereix.

 

De la mateixa manera us anuncio que també procedirem a la renúncia del torneig ITF Word Tennis Tour que ja es va ajornar en el seu moment per la ITF i la RFET i que serà la primera vegada que no l’organitzarem des de fa més de quaranta anys en què es va iniciar l’organització dels tornejos internacionals.

En Junta Directiva vam decidir aplicar des del mes d’abril la reducció del 20% en la quota de soci titular i aspirant i suprimir tota la resta de quotes familiars no gaudides. Aquesta mesura l’hem seguit aplicant aquest mes de maig malgrat que el Club es va començar a obrir el passat dia 11 de maig, però com bé sabeu, amb unes limitacions molt importants d’ús de les instal·lacions. En aquestes tres setmanes no s’ha aplicat cap classe de quota familiar per la reserva de pistes de pàdel i tennis, ni de les classes dirigides que estem fent al camp de futbol aquestes darreres setmanes. Hem volgut que tots i totes vosaltres tornéssiu a gaudir del Club després de tantes setmanes confinats.

 

Per això us anuncio que aquest mes de juny continuarem aplicant la reducció del 20% en la quota de soci titular i aspirant. Pel que fa als socis familiars que estaven d’alta abans del confinament se’ls activarà la quota, igualment amb un 20 % de descompte.

 

Tanmateix us anuncio que pel proper mes de juliol ja es passaran al cobrament les quotes ordinàries normals de 2020.

 

Han estat gairebé dos mesos on el Club ha estat tancat i sense cap possibilitat de fer ús de les instal·lacions. Uns mesos que s’han fet llargs i on la incertesa de cap a on avançava la pandèmia i quines conseqüències estava comportant ha estat pràcticament diària. També les decisions que s’han hagut d’anar prenent per la Junta Directiva no han estat gens fàcils precisament per aquesta incertesa.

 

Per aquest motiu us vull comunicar:

 

En aquestes darreres setmanes, amb l’entrada en les diferents fases de la desescalada i des de l’11 de maig hem anat prenent les decisions en funció del que se’ns permetia fer i quines activitats se’ns permetia anar activant segons les autoritats sanitàries i esportives.

 

Des de l’entrada a la fase 1 de la desescalada hem anat obrint el Club a les diferents activitats permeses i sempre seguint de manera estricta les mesures d’higiene i recomanacions que se’ns marcava en cada moment i amb les limitacions d’aforament i d’altres aspectes, vetllant en tot moment per la seguretat de totes i tots els socis i dels nostres treballadors.

 

Vull remarcar i agrair-vos la magnífica resposta de totes i tots vosaltres, on heu seguit els protocols establerts d’una manera extraordinàriament responsable. Una vegada més estem demostrant aquest compromís amb el Monterols del qual estic segur, ens farà encara més forts com a Club.

 

Anem tornant a una normalitat diferent de la que de ben segur ens haurem d’acostumar durant uns mesos més, i on haurem d’anar aprenent cada dia a fer les coses d’una manera diferent per preservar de manera prioritària la salut de totes i tots vosaltres i la dels nostres fills.

 

Anirem incorporant noves activitats que sumarem a les que ja estem oferint des de fa uns dies, a mesura que ens ho vagin permetent les diferents fases de la desescalada.

 

A partir d’aquest dilluns dia 1 de juny reobrim les escoles de tennis i pàdel amb aforaments reduïts i distàncies físiques de seguretat i un protocol d’actuació específic per als alumnes, entrenadors, pares i mares.

 

S’ha preparat un campus i activitats d’estiu en un format més reduït i també amb els protocols de seguretat i higiene que ens ordena el Departament de Joventut i el Consell Català de l’Esport. Ben aviat iniciarem la comunicació dels campus i s’obrirà un període d’inscripció exclusiu per a socis, que serà preferentment per la web.

 

De la mateixa manera, puc anunciar-vos l’obertura de la piscina pel dissabte 20 de juny amb les limitacions d’aforament i d’altres mesures que vinguin estipulades per les autoritats sanitàries. També en aquest aspecte sereu informats dels procediments en les pròximes setmanes.

 

Per tant, com veieu anem tornant a l’esperada “normalitat” i anem gaudint a poc a poc del Monterols. En les setmanes vinents ja tindrem el Club pràcticament amb el 100% de les seves àrees funcionant i amb unes limitacions d’aforament que haurem d’anar acostumant-nos durant un temps encara.

 

Adjunt trobareu el Protocol d’Actuació Específic d’aquesta setmana i esperem que l’últim de la fase 2 on principalment ja es permet jugar a pàdel i tennis en modalitat dobles, s’obren les escoles de tennis i pàdel, el bar/restaurant d’interior i els vestidors sense les dutxes.

 

Vull acabar donant-vos una vegada més les gràcies per ser socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols.