A Reus, 23 de març de 2020

 

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies

Ens trobem davant una situació mai viscuda en els cinquanta anys d’història del Club Tennis Reus Monterols i que transcendeix més enllà del nostre país. Una situació d’emergència sanitària gairebé mundial i que fa que des del dia 13 de març ens hàgim vist obligats a tancar les instal·lacions del Club seguint les instruccions de les autoritats sanitàries i seguit del dia 14 amb l’estat d’alarma a tot l’Estat decretat pel President del Govern d’Espanya.

 

Des del mateix dia 13 la Junta Directiva vam començar a organitzar uns serveis mínims per garantir el bon estat, neteja, manteniment i seguretat de les instal·lacions mentre duri la situació actual. De la mateixa manera l’atenció telefònica continuarà activa de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

A més dels serveis mínims, el Club ha aplicat totes les mesures de teletreball possibles per a tots aquells empleats que la seva funció els permeti fer-ho des del seu domicili.

 

S’ha preparat l’aplicació d’un ERTO que ha de servir per mantenir els llocs de treball de la mateixa manera que estem treballant amb altres mesures que no afectin la viabilitat del Club.

 

És evident que les notícies que van apareixent en els darrers dies referents a l’evolució de la pandèmia del Covid-19 fan pensar que l’estat d’alarma actual sigui llarg. Per tant, la Junta Directiva està ja treballant en un escenari que podria ampliar-se durant la major part del mes d’abril.

 

En aquesta situació de crisi sense precedents el Club Tennis Reus Monterols seguirà sent fidel als seus valors i treballant per què els nostres socis, empleats i col·laboradors puguin estar orgullosos de la institució una vegada passada aquesta etapa d’emergència sanitària que a la vegada està comportant també una situació econòmica complicada a molts de nosaltres.

 

Per aquest motiu la Junta Directiva no vol facturar cap servei extra que no hàgim pogut oferir ni s’hagi gaudit, encara que sigui per causes majors i alienes al Club, com és la situació en la qual ens trobem actualment. Per tant, us volem comunicar que aquest pròxim mes d’abril i mentre tinguem les instal·lacions tancades, mantindrem únicament la quota de soci numerari i aspirant (titular) i per tant no es cobrarà cap quota familiar. Aquesta quota, tal com estableixen els estatuts del Club (en l’article 13 apartat 2n A) és essencial per poder mantenir les despeses d’estructura del Club, els compromisos amb els bancs i tenir les instal·lacions en condicions i a punt per a quan puguem tornar a la normalitat.

 

Cal assenyalar que serà l’únic ingrés que el Club generarà en aquest període i del que haurem de treure’n el màxim rendiment per fer front a unes setmanes on una bona part de les despeses estructurals segueixen venint, i que com ja he dit anteriorment, disposem també d’una part dels treballadors en tasques de manteniment, neteja i administració.

 

També us volem informar que l’equip directiu té en compte les dues setmanes en què les nostres nenes i nens de les escoles de tennis i pàdel no han pogut fer els entrenaments que ja tenien pagats i per això estem treballant per trobar una solució que sigui beneficiosa pels socis/es i viable pel Club per tal de poder retornar les classes que no s’han pogut gaudir des del dia 13 de març.

 

Malgrat tot, us demano que ens deixeu un temps per valorar en quina situació ens trobarem una vegada puguem arrencar l’activi-tat i tornar a la normalitat en totes les àrees i us farem una proposta al respecte.

 

Per això us demano una vegada més la vostra confiança per poder entre tots tirar endavant el nostre Club en aquest període extremadament difícil per tots. El Club Tennis Reus Monterols és de tots i totes, i estic convençut que amb l’esforç conjunt aconseguirem sortir d’aquesta situació i podrem tornar a gaudir del Club ben aviat.

 

Mentrestant, els nostres tècnics han desenvolupat diverses activi-tats a través de les xarxes socials i web perquè pugueu mantenir el to físic mentre dura el confinament obligatori, al que aprofito per fer-vos una crida a què seguiu escrupolosament les instruccions que ens marquen les autoritats sanitàries.

 

Per últim no voldria acomiadar-me sense agrair molt especialment a tots els socis i sòcies, empleats i col·laboradors que estan en aquests moments desenvolupant tasques que són essencials i que estan arriscant la seva salut per tots nosaltres.

 

Us vull donar les gràcies a totes i tots els socis del Club Tennis Reus Monterols per la vostra paciència, comprensió i solidaritat en aquests dies tan difícils que ens ha tocat viure, i de tot cor aquesta Junta Directiva i tots els empleats, us volem transmetre el nostre desig que tan vosaltres i les vostres famílies us tro-beu en bon estat de salut.

 

Rebeu una forta abraçada.

 

Jordi Compte Vilà
President del Club Tennis Reus Monterols