El passat dissabte 16 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols van celebrar el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del Club. Durant tot el matí es van dur a terme diverses activitats.

A partir de les 10 h, els alumnes de l’escola de tennis i pàdel estaven convocats per participar a les diverses activitats i jocs com partits de futbol, Zumba Kids i jocs de l’escola de tennis i pàdel.

A les 11 h, es va dur a terme la presentació oficial de l’escola de tennis i pàdel del Club que compta amb més de 350 nens i nenes de 4 a 18 anys. Els jugadors van desfilar per la pista central del Club amb la gran expectació dels pares i mares.

Un cop finalitzada la presentació dels grups de l’escola, es va fer una foto conjunta de tots els nens i nenes i després es van fer algunes activitats més. Els més petits van fer el Caga Tió i van poder gaudir de l’espectacle de màgia del mag Alexis Pardo. També es va fer entrega de les joguines solidaries recollides a la Creu Roja i l’aportació benèfica de la recaptació de la Festa dels Colors. Els més grans van seguir disfrutant de les activitats de futbol, Body Combat i jocs.

A partir de les 13 h, tots els socis i sòcies del Club van poder gaudir del discurs del president i es va fer entrega del pin d’or al soci d’honor Eduard Prats Alonso.

Un cop finalitzats els parlaments es va poder gaudir d’un bon vermut nadalenc amenitzat amb música en directe.

 

Galeria d’imatges