Aquest passat dissabte, l’equip Benjamí Masculí B del Monterols va disputar l’eliminatòria de la Lliga Catalana de tennis a les pistes del CT Montblanc, on va assolir una clara victoria.

Els partits disputats per l’Ivan i l’Hector així com el punt de dobles no van tenir història degut a la gran superioritat técnica dels nostres jugadors. Només van haver de desplegar el seu joc amb concentració i serietat.

Els partit de l’Alvaro va ser més distret. L’Alvaro va tenir un començament molt precabut i el seu joc era massa contemplatiu, però a partir del 3 a 3  en el primer set va dir prou i es va deixar anar. Els seus cops ja tenien més vida i va deixar al rival sense reacció possible.

Bon partit de l’Albert, concentrat i lluitador en tot moment. El seu merit va ser que després d’haver guanyat clar el primer set va soportar molt bé la reacció del rival en el segon set i això li va permetre disputar el tiebreak de forma perfecte.

El nostre equip va estar format per Alvaro Planas (5/3 4/1), Albert Pàmies (4/1 5/4), Ivan Villas (4/1 4/0). Hector Moreno (4/0 4/0).

El punt de dobles (A.Planas i H.Moreno) van guanyar 4/1 4/2. Cal felicitar a tot el grup per la imatge donada, competint en tot moment amb entrega i esportivitat. 

Amb aquesta victoria, l’equip es consolida en la segona posició de la classificació.