En la seva 11a edició van assistir-hi més de 1.200 persones de tota Catalunya. L’alcalde Pellicer, un assidu a l’esdeveniment.

El compte enrere per superar de nou -si és possible-, l’èxit que va recol·lectar la festa eivissenca del Club Tennis Moncerols ha començat. L’última edició, però, «no va poder sortir millor», va explicar el gerent, Ramon Miralles. El recinte de la piscina va tornar a tenyirse amb el color de les illes Pitiüses el dissabte a la nit, igual que ha succeït en els últims 10 anys. Arribats a l’onzena edició, no podia ser menys, fins i tot amb els pronòstics advertint pluges abans que sortís el sol. Malgrat això, el clima va aguantar i no va caure gota alguna fins al tancament, cap a les cinc de la matinada. En puntes, teixits vaporosos, camises de lli, i fins a para-sols i en cignes hinclrnbles gegants que solcaven la piscina segons bufava la brisa. El blanc es va manifestar sobre tot tipus de peces, accessoris i atrezzo. Tot això per crear un ambient únic que només es repeteix una vegada a l’estiu.

A la porta, es rebien als convidats repartint barrets blancs. Van destacar els assidus a l’esdeveniment, com l’alcalde de la localitat, Carles Pellicer, i el regidor Daniel Ros. Tampoc van faltar les dues troupes de Lleida i de Barcelona que sempre baixen fins a Reus per gaudir de la vetllada. En aquesta ocasió, els lleidatans van reunir a 40 amics i els barcelonins a 25. En total, més 1.200 persones van acudir a la crida del club, totes tal com manava el clress code.

La taula va estar a càrrec de DJ Juanjo que, com pregava la seva samarreta, va traslladar el club als meravellosos anys 80 a través d’una sessió remember. Això sí, incloent temes dels 90 i altres actuals perquè no es quedessin out les generacions més joves. Juanjo ja és un emblema de la festa i sap perfectament com acontentar a tots els convidats.

Després de l’èxit, l’organització ja pensa en el all.o que ve. Tot això en el que manté l’oferta esportiva actual i planeja les pròximes iniciatives que ajudaran a millorar els serveis que ofereix als seus socis i sòcies. L’última d’elles va ser la llar d’infants que van incloure en les seves instal·lacions, la qual permet als pares deixar els seus pequell.os mentre poden realitzar esport.

Font: Diari de Tarragona

 

Galeria d’imatges