El proper dijous 16 de març a partir de les 17 h. el Club Tennis Reus Monterols acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del torneig de tennis més important que es disputa a Reus. El Torneig Internacional de Tennis ITF Future Autolica-Mercedes Benz 2017, corresponent al Circuit Català de Tennis de la Federació Catalana de Tennis.

A partir de divendres, i durant tot el cap de setmana, més de 124 tennistes de 32 nacionalitats diferents disputaran la fase prèvia del torneig de la que només vuit jugadors podran classificar-se per al “Main Draw” (quadre final) en el que s’hi trobaran als vint millors tennistes de rànquing ATP a partir del número 200 fins al 500 del món i 4 jugadors convidats.

Roger Ordeig, guanyador del l’Open Nacional Pre-future disputat fa dues setmanes al Monterols és un dels 4 jugadors que accedeixen directament al quadre final per invitació.

En l’edició anterior, el xilè Bastian Malla va proclamar-se guanyador després de derrotar a la final al català Jordi Samper.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.