El Club Tennis Reus Monterols (CTRM) posa en marxa aquesta setmana un càsting obert a tota la població per participar de forma gratuïta, en la tercera edició del programa d’aprimament Slim Diet, que s’iniciarà el proper 1 de febrer.

 

Després del gran èxit de les dues anteriors edicions del programa Slim Diet, el CTRM torna a fer una crida per trobar 3 dones i 3 homes que vulguin aprimar-se gratis en 60 dies realitzant el programa Slim Diet, un pla de 24 sessions realitzat al Fitness Center del CTRM, que comptarà amb un conjunt de rutines específiques i personalitzades per aprimar-se, i una dieta controlada. Es tracta d’un mètode testejat valorat en 400€ que ha funcionat en el 95% dels casos i que permet als participants aconseguir reduir més de 2 talles en 8 setmanes.

 

Tots els inscrits al càsting, tot i no ser seleccionats, podran gaudir del mateix programa amb un descompte especial. Les inscripcions es poden fer online del 8 al 14 de gener. La selecció dels participants es farà del 15 al 17 de gener i el dia 22 es revelarà el nom dels sis participants.

 

Tothom que hi vulgui participar trobarà tota la informació a: www.tennismonterols.cat/slim-diet-2018/

 

L’èxit de les edicions anteriors del programa Slim Diet

Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu van ser els participants de la segona edició del programa d’aprimament del CTRM. Van ser escollits entre més de 850 candidats. Després de realitzar integralment el programa, els participants van aconseguir aprimar-se en total de 44 kg i van reduir en 194 cm la cintura.

 

Pel que fal als 6 integrants de la primera edició del programa d’aprimament, Rocío Carricondo, Ángeles Gómez, Paulo Outeiral, María Jesús Ponce, Aitor Ramon i Carlos Zaplana, van ser elegits entre més de 1.200 candidats que van sol·licitar formar part en aquest programa. El nombre total de kilograms perduts entre els sis participants va ser de 54,7 kg i els centímetres de cintura 120,5 cm.