El passat dissabte 22 de desembre els socis i sòcies del Club Tennis Reus Monterols van celebrar el tradicional Vermut Social de Nadal a les instal·lacions del Club. Durant tot el matí es van dur a terme diverses activitats.

 

A partir de les 10 h, els alumnes de l’escola de tennis i pàdel estaven convocats per participar a les diverses activitats i jocs de l’escola de tennis i pádel i partits de futbol.

 

A les 11 h, es va cel·lebrar la Cursa Solidaria per recaptar fons per la Marató de TV3, en la que hi van participar prop de 150 socis i sòcies. Amb aquest acte, el Club va recaptar 300€ que donarà a la Marató de TV3 per la investigació contra el càncer.

A continuació, sobre les 11.30 h, es va fer l’entrega de joguines, que es van recollir durant la setmana, a la Creu Roja, per als nens més necessitats i els alumnes més petits de l’escola van fer cagar el Tió de Nadal.

A les 12 h, el mag Ramon Castells ens va deleitar amb els seus trucs de màgia, amb un espectacle que va deixar tothom bocabadat.

 

Abans de cel·lebrar el Vermut de Nadal, es va fer l’entrega de premis dels campionats socials de tennis.

 

A partir de les 13 h, tots els socis i sòcies del Club van poder gaudir del discurs del president que va homenatjar equips que han obtingut bons resultats l’any 2018 i es va fer entrega del pin d’or als socis d’honor Jose Maria Sala Targa, Josep Miquel Segura Recasens i Emili Llevat Briansó.

 

Un cop finalitzats els parlaments es va poder gaudir d’un bon vermut nadalenc amenitzat amb música swing en directe.

 

Galeria d’imatges