El Club Tennis Reus Monterols ha finalitzat aquesta setmana les obres de remodelació d’una part dels antics vestuaris i l’ha convertit en un nou espai infantil pensat per als nens i nenes fills de socis a partir de 2 anys (P2 finalitzat) fins els 6 anys.

 

Es tracta d’un nou servei exclusiu per als socis i sòcies del Club que els permet deixar els seus fills i filles de manera segura en custòdia de monitors titulats durant l’estona que els adults fan esport a les instal·lacions del Club amb totes les facilitats possibles.

 

Des d’avui fins dilluns, es podran visitar les instal·lacions del nou espai i a partir del dilluns 7 de maig, començarà a oferir-se el servei als socis i sòcies del Club.

 

Els horaris del servei seran de dilluns a divendres de 17.15 a 20.15 hi els dissabtes de 9.45 a 13.15 h.

 

Aquest servei està pensat per a que els socis i sòcies del Club que volen venir a fer esport i no poden deixar els seus fills i filles amb cap familiar, disposin d’un espai on poder deixar els fills sota la custòdia de monitors titulats. Hi podran accedir els nens i nenes a partir de 2 anys, que hagin finalitzat P2 i fins als 6 anys.

 

El preu del servei és molt assequible i es poden tenir descomptes de fins al 50% en funció de si els pares paguen quota simultàniament.