El Club Tennis Reus Monterols (CTRM) ja ha seleccionat a les sis persones -3 dones i 3 homes- per participar en el seu programa d’aprimament Slim Diet, tasca que no ha estat gens fàcil donada les més de 850 peticions que s’han rebut per formar-hi part. Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu han estat els seleccionats que posaran a prova el programa Slim Diet a partir de l’1 de febrer i fins al 31 de març.

 

El nombre de peticions per participar ha estat massiu: 881 persones han estat les inscrites al càsting obert que va convocar el CTRM a inicis de gener. A través d’una tria específica duta a terme pels entrenadors del Fitness Center del Club Tennis Reus Monterols i la nutricionista Leyre Revilla Valle (col. núm. CAT000160), s’han escollit les sis persones d’entre el gran nombre de possibles candidats. L’objectiu del pla serà demostrar que els participants poden reduir més de 2 talles en 8 setmanes gràcies al programa.

 

Slim Diet és un pla valorat en 400€ que consisteix en 24 sessions d’entrenament específic amb l’Slim Belly, un innovador sistema que ajuda a reduir els greixos localitzats de la panxa i cintura. A partir de l’1 de febrer, cada participant durà a terme un entrenament personalitzat al Fitness Center del CTRM, seguint unes rutines específiques i una dieta controlada per la nutricionista.

 

Un cop iniciat l’Slim Diet, el públic podrà seguir l’evolució dels 6 participants del programa a través del web del CTRM i de les xarxes socials del club reusenc, on seran visibles les dades d’aprimament: quilograms aprimats i centímetres d’abdomen reduïts. Les xifres seran actualitzades a mesura que els participants avancin en el programa, fet que permetrà al públic seguir l’entrenament en directe.

 

Com ja es va anunciar, el Club ofereix una oferta especial a tots els inscrits al càsting per gaudir del programa Slim Diet: 12 sessions d’aquest mètode d’aprimament. Consulta-les aquí