Avui dilluns 13 d’abril, durant tot el dia s’han pogut veure els primers partits del quadre individual i de dobles del Torneig Internacional de Tennis Beep – Autolica Mercedes Benz Future 2015 al Club Tennis Reus Monterols.

Amb el quadre final de 32 jugadors definit, el representant del Tennis Monterols, Albert Freixas, no ha pogut superar al rus, Ivan Gakhov contra el que ha perdut 6-1 6-1 i el jugador del Tennis Tarragona Alex Valeriano ha caigut derrotat també per 6-1 0-6 6-0 contra el francès M.Tabatruong.

Demà a partir de les 10.30 h, es disputaran els partits pendents de la primera ronda en la que podrem veure a Oriol Roca Batalla (cap de sèrie 1), Dusan Lojda (2) o Marc Giner (3) que buscaran classificar-se per la següent ronda.

En el quadre de dobles, aquest any el club reusenc comptava amb la participació de dues parelles (Albert Freixas – Òscar Gavaldà i Alex Castellanos – Adrià Fochs). La sort no ha acompanyat als jugadors locals que han perdut en la primera ronda del quadre de dobles.

D’altra banda, la parella tarragonina formada per Alex Valeriano i Albert Alcaraz han aconseguit superar a Evan Mcnicol – Oscar Sabaté per 6-0 6-2 i ja es troben als quarts de final del quadre de dobles.

Demà dimecres a partir de les 10.30 h. podreu gaudir dels partits del torneig d’individual i de dobles a les pistes del Club. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.