Avui dilluns 11 d’abril s’han pogut veure els primers partits del quadre individual i de dobles del Torneig Internacional de Tennis Autolica Mercedes Benz Future 2016 al Club Tennis Reus Monterols.

Amb el quadre final de 32 jugadors definit, demà dimarts 12 a partir de les 10.30 h es podrán veure partits molt interessants com el que enfrontarà a Tadas Babelis, guanyador del Torneig Pre-Future del Monterols, contra Jorge Lopez Perez Fuster a les 10.30 h, a Jordi Samper (cap de sèrie núm. 1) contra el francés Quennessen a partir de les 11.30 h o el que disputarà el representant del Tennis Monterols, Albert Freixas contra Dimitry Voronin a les 13 h. Eduard Esteve jugarà contra Bernabé Zapata (11.30 h) i Albert Roglan contra Alejandro Artunedo (13 h).

En el quadre de dobles, la parella formada per Eduard Esteve i Sergi Padilla (Monterols) han derrotat a Adrià Fochs (Monterols) i Arnau Santillana (Monterols) per 6-4 6-0 i s’enfrontaran en la següent ronda a Boluda Purkis – Zapata Miralles. La parella formada per Freixas-Gavaldà ha perdut en primera ronda contra Artunedo – Ojeda per 6-0 6-1.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.