Més de 160 parelles disputen durant aquesta setmana el campionat de pàdel més important que acull el Club Tennis Reus Monterols, el Torneig Ciutat de Reus Gran Slam de Pàdel Peugeot Joaquin Oliva que va començar aquest dimarts 24 de juny.

Sebastià Domènech, regidor d’esports de l’Ajuntament de Reus i Santi Oliva, director del concessionari Peugeot Joaquín Oliva van presentar aquest passat dilluns el Gran Slam de Pàdel amb una foto oficial a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

Dimarts a la tarda es van disputar alguns dels partits de la tercera categoria masculina i entre dimecres, dijous i divendres es jugaran els partits dels quadres de segona i tercera masculina i primera femenina. No serà fins divendres 27 a partir de les 19 h. quan comenci a jugar-se el quadre de primera categoria masculina. Aquests partits aniran acompanyats d’un maridatge de vi i pernil que oferirà el Colmado Giner de Reus a les 20.30 h. per a tots els presents.

La final femenina es jugarà el diumenge 29 a les 10.30 i la final masculina a les 12 h. un cop finalitzats els partits es farà l’entrega de premis als campions.

Cal destacar la participació dels millors jugadors i jugadores de pàdel de Catalunya, com les parelles Biglieri-Sanmartí, Gisbert-Bainad o Sainz-Marrero en un torneig que inaugura la temporada d’estiu del Club Tennis Reus Monterols.