Aquest divendres a partir de les 7 de la tarda, tothom podrà gaudir del millor pàdel de Catalunya a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, on s’hi està disputant el Gran Slam de Pàdel BMW Oliva Motor – Trofeu Ciutat de Reus.

 

A partir de les 19 h començaran a jugar-se els vuitens de la primera categoria masculina i femenina en la que hi figuren els millors jugadors de pàdel de Catalunya com la parella Enric Sanmartí-Ton Sans Rivera, Ruben Rivera -Toni Bueno en el quadrant masculí i Anna Cortiles.Jessica Castelló  i Sandra Bellver-Marina Guinart en el quadre femení.

 

El Gran Slam BMW Oliva Motor reparteix més de 5.000 euros en premis i té una participació de 94 parelles en les categories de primera masculina i femenina, segona, tercera i quarta masculina.

 

Les finals dels quadres de primera femenina i primera masculina es disputaran diumenge a les 10 h la femenina i a les 11 h la masculina. A continuació es farà l’entrega de premis als guanyadors.

 

El Club Tennis Reus Monterols estarà obert a tothom durant aquest cap de setmana per que tots els aficionats al pàdel puguin venir a veure els partits.