Després de la jornada viscuda avui del Torneig de tennis ITF Future Autolica Mercedes-Benz que s’ha jugat a les pistes del Club Tennis Reus Monterols, s’ha arribat a la final de la fase prèvia del torneig que ha donat lloc als vuit classificats pr al quadre final.

Granollers-Pujol, D. Gennaro, C. Ugo Carabelli, A. Chepelev, A. Roglan, A. Fernandez Canovas, M. Semmler i P. Rondoni són els jugadors de la fase prèvia que entren al quadre final de 32 jugadors.

El quadre final del Torneig ITF Future Autolica Mercedes-Benz reparteix 15.000 dolars en premis, es començarà a jugar demà dimarts a partir de les 10 h i s’hi podrán veure partits molt interessants.

Aquest torneig compta amb la participació de jugadors com J. Eysseric (#1), G. Gigounon (#2), P. Martinez Portero (#3), O. Roca Batalla (#4) o M. Giner (#5). Cal destacar la participació de dos alumnes de l’escola de tennis del Club, Alex Castellanos i Adrià Fochs, que també jugaran el quadre final.

A banda, avui a la tarda s’han jugat els primers partits del quadre de dobles en el que els principals caps de sèrie han guanyat i ja s’han classificat per als quarts de final.

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.