Després de la jornada viscuda avui del Torneig de tennis ITF Future Autolica Mercedes-Benz a les pistes del Club Tennis Reus Monterols, s’ha arribat a la final de la fase prèvia del torneig que ha donat lloc als vuit classificats pr al quadre final.

 

A. Blanco, S. Ben Abdennibi, J. Canas Garcia, A. Martí, M. Alcalà, F. Vittar E. Guell i F. Ribero són els jugadors de la fase prèvia que entren al quadre final de 32 jugadors.

 

El quadre final del Torneig ITF Future Autolica Mercedes-Benz reparteix 15.000 dolars en premis, i s’ha començat a disputar avui a partir de les 10.30 h. Avui s’ha pogut veure al cap de sèrie número 1, Lukas Rosol que ha guanyat contra Sergi Perez per 7-6(4) 6-1, J. Samper [3] ha guanyat a K. Cekirge per 6-3 6-1 i R. Brancaccio [8] s’ha imposat a S. Maresca 6-2 6-4.

 

Cal destacar la participació de l’alumne de l’escola de tennis del Club, A Santillana que s’enfrontarà contra Eduard Esteve [2] demà a les 16 h.

 

A banda, avui a la tarda s’han jugat els primers partits del quadre de dobles en el que els principals caps de sèrie han guanyat i ja s’han classificat per als quarts de final.

 

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.