Benvolgut/da soci/sòcia,

 

En compliment de les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per frenar el coronavirus, totes les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols romandran tancades durant els pròxims 15 dies. Les mesures entren en vigor a partir de divendres 30 d’octubre, a les 6 del matí.

 

El Govern ha decretat per un període de dues setmanes el tancament de tots els clubs esportius, on no hi podrà haver activitat.

 

D’altra banda, també se suspenen les competicions esportives no professionals en tot l’àmbit de l’esport català, el que té incidència directa en les competicions que havien de disputar els alumnes i equips de les nostres escoles i Club, que queden ajornades.

 

Lamentem profundament la situació, però ara és moment d’apel·lar al compromís de tots i de fer els sacrificis que calguin per lluitar contra la pandèmia.

 

Els socis i sòcies del Club ja vam demostrar la nostra responsabilitat durant la primera onada de la COVID-19 i estem segurs que, ara, ho tornarem a fer.

 

No obstant, des del Club donem suport a les iniciatives de UFEC o les Federacions de Tennis i Pàdel per reclamar que “l’esport és un servei essencial i és part de la solució”.

 

També us volem notificar que en el proper rebut no es passaran al cobrament els serveis que no es podran prestar i solament es passaran al cobrament les quotes dels Socis Titular i Aspirants amb una reducció del 20% tal com es va fer en la primera onada i va ser aprovat per l’assemblea general de socis del 31 de juliol.

 

Volem informar-vos que es posaran en funcionament les classes virtuals de fitness i manteniment de la forma física a través de la web del Club i de les xarxes socials per tal que us pugueu mantenir en forma per a la represa de l’activitat.

 

El Club us vol agrair la fidelitat que sempre han mostrat tots els socis i sòcies i dir-vos que us mantindrem informats de les novetats que es vagin produint.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Salutacions cordials i cuideu-vos.

 

Jordi Compte Vilà

President Club Tennis Reus Monterols