A Reus, 13 de març a les 17.15 h.

Els clubs esportius seguim amb rigor les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, aplicant les mesures de prevenció i responsabilitat ineludibles en una situació d’excepció com la present.

El Decret SLT/720/2020 de 13 de març marca noves mesures de contenció que ens porten al TANCAMENT TOTAL DE TOTES LES NOSTRES INSTAL·LACIONS, mesura que aplicarem a partir del dissabte 14 de març (inclòs). Aquestes mesures tenen una vigència mínima de 15 dies revisables. La data de reobertura serà, si no s’indica el contrari per part de les autoritats competents, el dissabte 28 de març.

Agraïm la comprensió dels nostres socis davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, estaran puntualment informats a través dels canals habituals de comunicació del Club.

Per a preservar la seguretat de tots, també hem d’apel·lar al fet que cada soci, individualment, sigui responsable de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i mantenir els protocols adequats doncs l’actitud individual afecta al col·lectiu.

 

Jordi Compte Vilà
President del Club Tennis Reus Monterols