Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

En primer lloc volem desitjar-vos que la pandèmia no us hagi afectat a la vostra salut ni a la de les vostres famílies.

Com segurament sabeu la Generalitat de Catalunya amb la validació del PROCICAT ha prorrogat les mesures restrictives per a la prevenció de la propagació de la Covid-19 per 10 dies més.

Això afecta de ple a les instal·lacions esportives i clubs esportius i per tant al nostre Club Tennis Reus Monterols.

Cal dir que el Club s’ha adherit als manifests i actes en defensa de la seguretat de l’esport davant la Covid i recolzant que “l’esport no és el problema sinó la solució” que les federacions de tennis i pàdel, així com a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya han defensat davant la Secretaria General de l’Esport.

Per d’altra banda cal informar-vos que s’ha pres la decisió de sol·licitar un expedient d’ERTO que afecta la totalitat dels empleats del Club però mantenint els serveis mínims indispensables per a garantir la continuïtat de l’entitat i el correcte manteniment de les instal·lacions per tal de poder reobrir de forma immediata en quant les autoritats ens ho permetin, a la vegada que s’està preparant l’activitat esportiva i social per a diferents escenaris de reobertura.

Esperem que aquest episodi i contribució que fem des dels Clubs esportius al control de la pandèmia de Covid-19 sigui prou efectiva i el dia 23 de novembre tots puguem retornar a la nostra activitat habitual i gaudir del Club, l’esport i tot el que significa pertànyer a la família del Club Tennis Reus Monterols. Tant per als adults com per als nens i nenes de les escoles de tennis i pàdel.

Per acomiadar-nos, un cop més us vull encoratjar a què continueu mantenint totes les precaucions i recomanacions sanitàries, ja que de ben segur haurem de seguir fent-ho durant un temps encara.

Esperant que ens puguem tornar a veure ben aviat, us desitjo salut a tots i totes.

 

Jordi Compte Vilà

President Club Tennis Reus Monterols