Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

En primer lloc desitjar-vos que aquesta segona onada de la pandèmia no us hagi afectat ni a vosaltres ni als vostres, i que tots i totes estigueu molt bé de salut.

Com molts de vosaltres coneixeu, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha presentat en el marc del PROCICAT el “Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats” definit en quatre trams quinzenals a partir d’aquest dilluns 23 de novembre.

Pel que fa a l’àmbit de les instal·lacions esportives i en concret al nostre Club, s’obriran totes les instal·lacions esportives, amb els aforaments limitats al 50% dels esports a l’aire lliure i un 30% per al fitness i sempre amb cita prèvia que podreu reservar tant a l’App del Club, com per telèfon i per la web.

També es permet l’obertura de les escoles de pàdel i tennis amb les mesures contra la Covid que s’estaven duent a terme fins ara.

Els vestuaris i dutxes es mantindran fora de servei, encara que es permetrà entrar a buscar les pertinences dels armariets la primera vegada.

També cal destacar la reobertura del servei de cafeteria i restaurant amb els aforaments permesos pel PROCICAT.

Recordem que en aquest primer tram, al Club només s’hi podrà estar per fer esport o en la cafeteria/restaurant.

Pel que fa als horaris d’obertura i tancament, queda afectat de manera que l’activitat esportiva finalitzarà a les 21.00 h. La cafeteria i el Club tancarà a les 21.30 per tal que tothom pugui complir amb el toc de queda de les 22 h.

Pel que fa a les quotes hem decidit mantenir la política de descomptes del 20% sobre les quotes dels socis i familiars actius.

Des de la Junta Directiva apel·lem a la responsabilitat de tots els socis i sòcies a respectar totes les mesures de funcionament i de seguretat contra la Covid-19 com l’ús de la mascareta en tot el Club excepte en el moment de fer esport, mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres, així com la neteja constant de les mans.

Ens veiem a partir de dilluns al nostre Club i esperem que el pugueu gaudir molt.

 

Jordi Compte Vilà

President Club Tennis Reus Monterols