Els nostres equips aleví masculí “B” i cadet masculí “B” que prenen part en la 2ª divisió de la lliga catalana juvenil, van aconseguir el passat dissabte una doble victòria contundent en la seva estrena en la competició.

Per un costat l’equip aleví masculí format per Tristan Arnuelos, Albert Espinar, Joan Olesti i Marc Ciruelos van guanyar amb bastanta claretat els seus partits individuals com així ho demostren els resultats. En el partit de dobles que van jugar el tristan i l’albert, el resultat va ser més ajustat arrivant al desempat “tie break” en el primer set. El resultat final va ser CT Valls 0 – CT Reus Monterols 5. Bona actitud i compromís dels nostres jugadors.

En l’altre enfrontament, l’equip cadet masculí format per Gabriel Martín, Daniel Rogach, Marc Montoya i Dídac Query va imposar-se per 5 a 0 i va demostra ser molt superior en totes les facetes del joc, essent els resultats dels partits encara més clars. Bona actitud i compromís.

En resum, bon inici dels nostres equips en aquesta competició que ens portarà enfrontaments quinzenals amb clubs de les mostres comarques fins el mes d’abril en una primera fase i fins el mes de juny en una segona fase.

Enhorabona!