Aquest passat dissabte dia 10/04/2021 el nostre equip Infantil Masculí B es va enfrontar de Lliga Catalana contra el Club Tennis Sant Salvador.

El nostre jugador Dan Sugranyes va tindre un partit el qual va poder treure fàcilment amb un resultat de 6/3 6/0 a favor seu.

El nostre jugador Pol Pujals, tot i que durant el partit va tindre moments d’igualtat en el resultat va saber gestionar-ho i finalment va aconseguir la victòria amb un resultat de 6/0 6/2.

El nostre tercer jugador Gorka Biete, va aconseguir la victòria del seu individual fàcilment amb un resultat de 6/0 6/0.

El nostre quart jugador Iker Ibarbuen va tindre un partit en el qual va haver de lluitar, però tot i les dificultats finalment va aconseguir la victòria amb un resultat de 6/1 6/3 a favor.

Finalment els dobles els van jugar els nostres jugadors Dan Sugranyes i Gorka Biete els quals van formar un gran equip i van aconseguir la victòria ràpidament amb un resultat de 6/0 6/0.

Per tant, l’eliminatòria contra el Club Tennis Sant Salvador va acabar amb un resultat de 5-0 a favor del nostre equip Infantil Masculí B.