Aquest diumenge 20/06/2021 el nostre equip infantil masculí B ha jugat a casa de lliga catalana contra el Torredembarra.

El nostre primer jugador Dan Sugranyes ha començat molt fred en el seu partit, però ha pogut donar el seu màxim nivell tot i que després de fer un gran partit no ha pogut aconseguir la victòria amb un resultat de 0/6 7/5 4/10.

El nostre segon jugador Nicolas Monje tot i fer un molt bon partit i tindre uns punts molt igualats arribant quaranta a quaranta en gairebé tots els jocs, finalment no ha pogut aconseguir la victòria sent un resultat d’1/6 3/6.

El nostre tercer jugador Pol Pujals ha fet un gran partit en el qual ha pogut aconseguir fàcilment la victòria amb un resultat de 6/2 6/4 a favor.

El nostre quart jugador Biel Montes tot i lluitar cada punt amb totes les seves forces no ha pogut aconseguir la victòria fent un resultat de 0/6 1/6.

Finalment els dobles els han jugat els nostres jugadors Nicolas Monje i Pol Pujals els quals han format un gran equip i han pogut aconseguir la victòria amb un resultat de 7/6 (8-6).

Per tant l’eliminatòria ha sigut de 2-3 a favor de l’equip visitant.