El marcador reflexa tal com va anar la eliminatòria, on cada un dels nostres jugadors es va imposar en els seus respectius partitts d’una manera clara.

Guillem Folch: Va jugar com a número 1 i és el partit que va tenir més història, el pes del partit el va portar sempre el Guillem i la clau va ser que en tot moment va anar per davant en el marcador. Al final el resultat de 6/3 6/4 fa justícia als mèrits de cada jugador.

Pol Pujals: Va acusar molt el fet de jugar contra un rival amb menys tennis, el resultat del Pol 6/3 6/1 va ser clar, però el joc que va dur a terme no va agradar. Val a dir però, que els jugadors bons son els que guanyen jugant malament.

Albert Espinar: El partit més clar de tots degut a que l’Albert està passant per un bon moment de forma i motivació i el rival era el més fluix del conjunt del Nàstic. Partit sense historia 6/0 6/0.

Marc Valls:  El Marc es va imposar per 6/3 6/1. El resultat reflexa molt bé com va anar el partit, on el Marc, que era el seu debut en competicions per equips, va començar el primer set amb dubtes degut als nervis inicials, però en veure’s superior es va deixar anar en el segon set.

El partit de dobles no es va arrivar a disputar degut a la renuncia de l’equip contrari.

Bon debut doncs del nostre combinat Alevi Masculi “B”. Cal seguir treballant per tal de millorar doncs segur que vindran enfrontaments més difícils.