El passat divendres 16 de maig, el president del Club Tennis Reus Monterols, Jordi Compte i la representant territorial del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Eva Hernando, van signar un conveni de col·laboració.

Aquest conveni afecta a tots els fisioterapeutes col·legiats que podran gaudir d’unes condicions especials per fer-se soci del Club Tennis Reus Monterols. Els col·legiats de la STT que es vulguin fer socis del CTRM ho podran fer amb un descompte equivalent al 50% del preu d’entrada (la quota d’entrada al CTRM sense promoció és de 800€ i és obligatòria per a tots els socis titulars).

Per aquells col·legiats de la STT que actualment ja són socis del CTRM s’oferirà un mes de prova gratuït, per als seus familiars, del nou Fitness Center. A més, tots els col·legiats de la STT, siguin o no socis del CTRM, podran provar el Fitness Center de forma gratuïta (amb un FreePass). Tots els col·legiats que ho desitgin rebran FreePass del Fitness Center per poder distribuir entre els usuaris de les seves oficines de fisioteràpia. A més, el CTRM es posa a disposició de la STT per a la organització d’esdeveniments esportius a les seves instal·lacions.