Reus Monterols 3 – Club Natació Lleida 1

Bonic enfrontament el d’aquest dissabte de les nostres benjamines enfront del Club Natació Lleida, que si bé es va resoldre amb solvència, la majoria de partits van ser ajustats.

El nostre equip va estar format per:
Martina Moreno 3/5 2/4. La nostra campiona no va tenir el seu dia davant la jugadora del Lleida, qui tenia un joc molt incòmode. La Martina, amb qualitat suficient per fer-hi front, aquest cop no va saber interpretar el joc. Després, en el dobles, va poder treure’s l’espina i va demostrar la seva destresa.

Leontina Dimitrievska 5/3 5/3. Victòria de mèrit molt treballada davant una rival que ho tornava tot, i això en aquestes edats és complicat, ja que no et permet fer massa errors. Gràcies a la concentració i al compromís que hi va posar va poder tirar el partit endavant.

Lissi Oblatore 4/0 4/1. Podem dir que va ser la jugadora de l’enfrontament. Va desplegar un joc alegre i ofensiu sense concessions, obligant la rival a cometre errors. Va mostrar moltes ganes i il·lusió, que també es van plasmar en el partit de dobles 4/1 1/4 10/8, recolzant de manera impecable a la Martina.

Amb aquesta victòria el nostre equip ocupa les primeres posicions de la classificació.
Enhorabona noies!!!