Des d’aquesta temporada, el Club ha incorporat a les classes dirigides del Fitness Center els entrenaments de Cross Hiit. Aquesta activitat es tracta d’un entrenament exterior intervàlic d’alta intensitat que ajuda a perdre pes i enfortir-se.

El Cross Hiit es tracta d’un programa d’entrenament que ajuda a aconseguir diversos objectius (pèrdua de pes, tonificació dels musculs, augment de la capacitat cardiovascular…). Cada entrenament es diferent a l’anterior i novedós. Això implica que cada entrenament sigui un repte diferent.

Tot el cos es treballa en conjunt, no aïlla el treball muscular com succeeix quan exercitem el nostre cos amb màquines convencionals. Els moviments practicats són els que s’utilitzen a diari en la vida quotidiana, per això els seus resultats són tan efectius.

Es prepara el cos per tal que pugui superar grans esforços i així es notaran millores significatives en la forma física des del primer dia. Cada dia es superen nous reptes i en un futur se n’aconsegueixen de nous.

Aquí teniu un video demostratiu