Durant el dia d’avui s’han disputat els partits de segona ronda del Torneig ITF Future Autolica Merceds Benz del Tennis Monterols.

 

En el primer enfrontament d’individual, Eduard Esteve ha guanyat Francisco Vittar per 6-0 6-4, Raul Brancaccio s’ha imposat a Alberto Romero per 6-3 3-6 6-4 i Pol Toledo s’ha desfet de Alex Martinez per 6-7 6-2 6-1.

 

En la segona ronda de partits, Javier Barranco ha guanyat a Sergio Barranco per 6-3 6-4, Marco Moroni ha vençut a Louis Chaix per 6-2 6-1 i Joao Menezes ha guanyat a Alexander Zhurbin per 7-5 6-1.

 

En la tercera ronda, el cap de sèrie número 1, Lukas Rosol s’ha imposat amb comoditat a Franco Ribero per 6-0 6-0 i Jordi Samper ha guanyat a Aaron Cortés per 6-4 5-7 6-3 en un partit de gairebé 3 hores.

 

En els enfrontaments de dobles corresponents als quarts de final que s’han jugat avui, les principals parelles caps de sèrie han guanyat als seus adversaris amb certa comoditat.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.