Demà els aficionats al tennis vibraran amb els partits de les semifinals de la categoria individual del XVI Torneig Internacional de Tennis Beep – Autolica Mercedes Benz Future 2015 que es jugaran al Club.

A les 10:00 h podrem gaudir de l’enfrontament entre Kamil MAJCHRZAK (POL) [4] contra Albert ALCARAZ IVORRA (ESP) i a continuació, entre Marc GINER (ESP) [3] i Eduard ESTEVE LOBATO (ESP) que s’ha classificat després de guanyar al portugués Pedro Sousa per 6-4 4-6 6-3.

Avui, divendres, a les 17:00 h s’ha celebrat la final en categoria dobles del XVI Torneig Internacional de tennis Beep – Autolica Mercedes Benz entre la parella formada per Arauzo Martínez – Martínez i Martos – Toledo.

Les dues parelles són les caps de sèrie 1 i 2 del quadre de dobles i han disputat un gran partit que ha estat molt igualat i que ha finalitzat amb la victòria de P. Toledo – S. Martos per 3-6 6-1 [10-6]. Un partit que ha aixecat grans aplaudiments degut a les grans jugades que s’han vist.

La competició acabarà el diumenge amb la gran final que es celebrarà a les  11:30h a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, i que comptarà amb un gran nombre d’aficionats que no es volen perdre aquest gran esdeveniment. A continuació es farà l’entrega de premis i el discurs de les autoritats.