Aquest diumenge 07/11/2021 el nostre equip Aleví masculí B es va enfrontar en una eliminatòria de lliga catalana contra el Reus Deportiu de tennis.

El nostre primer jugador Oriol Pedemonte tot i fer un gran partit i lluitar fins a l’últim punt amb el seu tennis no va poder aconseguir la victòria sent un resultat de 5/7 3/6 a favor del Reus Deportiu.

El nostre segon jugador Maxim Sannikov va donar el seu millor tennis i va poder aconseguir la victòria ràpidament amb un resultat de 6/1 6/2 a favor.

El nostre tercer jugador Adrian Romero va fer un gran partit en el qual va lluitar al màxim en tots els punts, però finalment no va poder aconseguir la victòria tot i que el nivell tenístic de tots dos jugadors era molt igualat, sent el resultat de 6/4 4/6 11/9 en contra.

El nostre quart jugador Hugo Tornero va fer un molt bon partit en el qual va poder aconseguir ràpidament la victòria amb un resultat de 6/2 6/3 a favor.

Finalment els dobles els van jugar els nostres jugadors Oriol Pedemonte i Maxim Sannikov fent un resultat de 3/6 en contra.