Diumenge 21 de febrer a les 15:30 hores, l’equip absolut femení del Club Tennis Reus Monterols va jugar la Lliga Catalana en categoria absolut femení contra el C.T.TARRAGONA a les pistes del Tarragona.

Amb una tarda molt agradable vam començar la jornada, la nostra representant del Reus Monterols que juga de numero 1, no va tenir ni una hora de descans perquè venia de jugar la final Head del C.T.Salou, una final de casi tres hores de partit, la Núria Salvat jugava al Tennis Tarragona contra una jugadora molt complerta i la més bona del club, Claudia Bartolomé, tot i fer un bon partit la Núria, el resultat no va ser gens bo, resultat final 0/6 0/6.

De número dos, Marga Jové va jugar contra Anna Daniel Fuentes, va ser un partit molt igualat en punts, però finalment els jocs finals es decantaven per part de la jugadora del Tennis Tarragona, però cal dir que la Marga es va sentir molt bé dins la pista i molt contenta per el partit, resultat final 2/6 4/6.

De tres, Laia Arnau va jugar contra Lucia Gor, la Laia va fer molt bon partit contra la seva adversària, també va estar molt igualat en punts, però en aquest cas no aguantava per manca de físic, resultat final 3/6 3/6.

I per acabar el dobles, no van poder fer res per aconseguir el punt.

Resultat final de la jornada: 4-0 per el Tennis Tarragona.