Aquest passat diumenge dia 08/03/2020 el nostre equip aleví masculí B es va enfrontar en una eliminatòria de lliga catalana contra el club Tennis Torredembarra.

El nostre primer jugador David del Amo va fer un partit en el qual va lluitar al màxim tots els punts, però degut a les males condicions climatològiques no va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/2 6/0.

El nostre segon jugador Martí Valls, va fer un partit en el qual va lluitar durant tot el partit però finalment no va poder aconseguir la victòria sent un resultat de 1/6 3/6 en contra.

El nostre jugador Julio Arocena, va fer un partit en el qual el nivell dels dos jugadors va estar molt igualat, i va lluitar al màxim per això finalment va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/2 7/5 a favor.

El nostre quart jugador Santi Robert, tot i que va lluitar fins al final no va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 2/6 3/6.

Finalment els dobles els van jugar els nostres jugadors Julio Arocena i David del Amo, els quals van formar un molt bon equip però degut a les males condicions meteorològiques no van poder aconseguir la victòria amb un resultat de 3/6 en contra.