Aquest dissabte 15/05/2021 el nostre equip infantil masculí B es va enfrontar de lliga catalana contra el Club Tennis Roda de Barà.

El nostre primer jugador Dan Sugranyes, va començar desconcentrar en el partit, però finalment es va posar les piles i ja fer un molt bon partit, tot i que no va poder aconseguir la victòria.

El nostre segon jugador Victor Montilla tot i que no va aconseguir la victòria, va fer un gran partit en el qual no es va donar per vençut en cap moment i va lluitar fins a l’última pilota del partit.

El nostre tercer jugador Iker Ibarbuen va jugar un partit en el qual no va saber reaccionar davant les adversitats que el rival li posava i per això no va poder aconseguir la victòria. 

El nostre quart jugador Kilian Escoda es va trobar en un partit en el qual el seu nivell tenístic era molt superior, per tant v aconseguir fàcilment la victòria amb un resultat de 6/0 6/0 a favor.

En els dobles van jugar els nostres jugadors Kilian Escoda i Victor Montilla, els quals van començar amb un molt bon marcador, però finalment es van confiar i no van aconseguir la victòria.