Aquest cap de setmana l’equip cadet masculí del Club Tennis Reus Monterols va jugar al Club Tennis Tarragona l’eliminatòria de la LLiga Comarcal on els nostres jugadors van perdre l’eliminatòria per 3 a 2.

Com a número 1 el nostre jugador Oscar del Agua va perdre en un partit molt igualat de joc, al nostre jugador li va ficar difícil al jugador del Tennis Tarragona però no va poder fer gaire cosa. Resultat final 6/2 6/3.

Com a número 2 el nostre jugador Ivan Domingo va perdre davant de Pol Laosa per 6/3 6/2 on el nostre jugador no va poder fer gaire cosa davant un bon rival.

Com a número 3 jugava el nostre jugador Daniel Gómez on va guanyar amb facilitat 6/0 6/0 davant de Ruben, on el jugador del Tennis Tarragona  no va poder fer gaire cosa amb el bon joc del nostre jugador.

Com a número 4 el nostre jugador David Aliagas va guanyar el primer set per 6/3 i el segon set es va confiar una mica mes, però també va guanyar per 7/6 on el jugador del Tarragona es va començar a sentir molt mes còmode.

L’eliminatòria estava igualada a 2-2 i es va disputar el dobles on per part del Monterols van jugar Oscar del Agua i Ivan Domingo on van perdre tot i fer un bon partit i no ficant les coses fàcils davant dels jugadors del Tarragona Xavi Ortiz i Miguel Simon. Els jugadors del Tarragona tot i ser mes petits que els nostres jugadors van fer un partit molt seriós .

Cal felicitar als nostres jugadors dels bons partits que van fer lluitant fins l’últim punt.